Belsize Park by Attol Architecture

Partner – Attol Architecture

When Attol Architecture moved into their newly renovated studio in Clapham, London, they wanted to inspire their clients and partners with a showcase of new property design ideas that the company was looking to embrace, particularly virtual reality.

A residential renovation in Belsize Park, which saw a modern rear extension and garden studio added to the ground floor of a townhouse, was chosen for the tasteful contrast between the linear timber frames of the modern addition and the Victorian brickwork of the rest of the property. This physical space was recreated in VR by the Andrew Lucas Studios design team using technical drawings, plans of the finished property and photos of the exterior to allow them to retrospectively apply environmental elements such as lighting and materials.

LAUNCH IN VR LITE